lazar_vtu

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About lazar_vtu

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Велико Търново
 • ОС
  ---
 1. Много често при игра, слушане на музика и гледане на филм, се наблюдава едно забиване на звука, за около 2-3 секунди, някой идея от какво може да е. Смених всичко, аудио драйвъри, видео драйвъри и си продължава. Доста е дразнещо. Модела е http://laptop.bg/laptops-sony-VAIO_E-sony_vaio_e_14_white като този , само където има и външна видео карта.
 2. Предложете лаптоп

  Здравейте. Лаптопът ми Toshiba издаде багажа след 4 година работа, доколкото разбрах матрицата си замина. И сега ми трябва нова машинка. Не съм голям специалист, а изборът в сайта е доста голям, затова ако ми препоръчате няколко модела ще е добре. Лаптопът държа да е добър,с мощен процесор, видео със собствена памет и приличен РАМ. Ще се ползва и за игри. Ценовият диапазон е около 1200-1400 лева.
 3. То това всичко хубаво, ама нямам интернет. Не ми засича един вид Driver-a за Wireless-a
 4. Еми инсталирах WIn7 по различен начин, просто изтрих всички дялове и направих нов. На него се инсталира, обаче сега няма драйвъри. Безвъзвратно ли е развалено или има как да се сложат драйвъри.
 5. Значи бъгна ми WIn8 тръгнах да инсталирам Win7, форматирах C, и за голямо мое съжаление чак тогава открих, че харда е някакъв специфичен тип и не може да се инсталира Win на него. Има ли начин за оправяне без ходене в сервиз, особено специализiран такъв за VAIO.