zubcho

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About zubcho

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  София
 • ОС
  Linux
 1. Здравей, първо трябва да кажа, че това термична лепенка е много общо казано. Има различни видове и дебелини термопроводящи подложки и лепенки. Подложките не залепват, а само провеждат топлината, докато лепенките, които се ползват да се лепят радиаторчета на паметите и мосфетите на видео карти (например) са съвсем друг вид, и не се слагат на процесори. Защо не се слагат на процесори? Защото са със много здраво лепило и ако залепиш такава между процесора и радиатора следващия път ще трябва с шпакла да ги разделяш което ще доведе до повреда и при двете. Следващия път когато хванеш да разглобяваш лаптоп е хубаво да имаш и от 3-те вида термоподложки, а именно 0.5, 1 и 1.5мм дебелина. Продават се на ленти. Хубавите са около 6-8лв. за лента. Искам и още нещо да ти кажа като приятелски съвет. Виж си правописа, защото се излагаш много. Има си проверка на правописа при всички броузъри и е направо грехота да не ги ползваш. Поне в мрежата да пишеш правилно. Успех! П.П. Винаги можете да го дадете на сервиз този компютър и да си му сложат правилната подложка.
 2. А опитахте ли да стартирате жив диск с някоя линукс дистрибуция? Ако тя тръгне значи има проблем с Win и може би преинсталация ще го реши.
 3. Можеш да опиташ като за начало да си свалиш драйверите от сайта на HP за Win8 и да ги подмениш. Махаш старите и слагаш новите. Като цяло още този прозорец не е изкусорен и аз ти препоръчвам ако не си го купил да си сложиш Win 7. Ако не стане с подмяна на драйверите, опитай с Win 7 и свалени драйвери от HP за твоя модел. Ако и тогава не работи коректно го носиш на сервиз. Успех!
 4. Най-добре да дава какви са температурите. 100% гасне защото прегрява процесора. Почти сигурно е, че иска почистване. Не се препоръчва ползването на компютъра ако има високи температури защото ремонта може после да стигне сериозни цифри.
 5. dell xps 15z прегряване

  Най-добре, е да го занесеш на сервиз за почистване, ако не е почистван скоро. Там трябва да сменят пастата и термолепенката. Струва от 30 до 50лв. според модела лаптоп.