NaSko92

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About NaSko92

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/17/92

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пловдив
 • ОС
  Windows 7
 1. Не мога да намеря драйвери за клавиатурата да ми работят FN + нещо .. аз съм с windows 7 64bit Благодаря предварително ..
 2. acer aspire one a150

  Никой ли не е имал такъв проблем ??
 3. acer aspire one a150

  имам само още 1 проблем .. още от както го купих нетбука ми е този проблем .. когато включвам нетбука логото Windows XP идва някак си накъсващо .. някой ако е имал такъв проблем .. бях го дал да ми преинсталират уиндолса с надеждата,че ще се оправи това .. да наистина се оправи за 1-вите 3/4 пускания .. и ми казаха,че имало уж някакви грешки там не знам си какво .. и са ми го фикснали .. но сега пак е така .. някакви идеи ?
 4. acer aspire one a150

  Благодаря на всички.. главно на TOSKOV .. който ми прати лс как да си префлашна БИОСА и всичко се оправи ..
 5. acer aspire one a150

  да бе аз за 100лв .. ще си купя нов лаптоп мога да си взема за 80лв. батерия 8500mha или нз точно .. но издържа до 8 часа..
 6. acer aspire one a150

  Извадих я колега .. даже я побласках малко в ръката си .. (леко) .. после пак я сложих и не .. мен точно това ме съмнява щото преди като се зареди на 100% и след 1/2 мин падаше на 80% .. и държеше към 1 час и 30 мин .. а сега си е направо на нулата...
 7. acer aspire one a150

  Имам проблем с моя нетбук .. значи проблема е следния : Като включа лаптопа кам захранването .. там където показва,че се зарежда батерията (червена лампичка) .. след 2/3 минути почва да премига.. и като пусна лаптопа влизам в контрол панел .. и там в powersource (или там както е) пускам да видя батерията дали се зарежда и на колко процента е и ми показва #1 0% .. и не се зарежда ами все едно е включено в захранването без батерия .. кажете ми какво да правя .. нетбука не е толкова стар.. а и не съм го ползвал много .. през повечето време ми стоеше в шкафа..
 8. Acer Aspire One a150

  не става братле.. хем пратих смс и с тоя драйвер не става.. не знам вече.. утре освен ще потърся да го занеса на ремонт.. само за интернет драйверите.. мерси много за помоща
 9. Acer Aspire One a150

  мерси само драйвера за мрежовата карта не става трябва да е : realtek RLT8139/810x мерси много за отделено време
 10. Acer Aspire One a150

  ами не .. аз търсих доста из гугъл.. намерих почти всички драйвери ама проблем ми прави само Lan Realtek , atheros ar5006x и за тъч пада..
 11. Acer Aspire One a150

  Може ли да ми помогнете за намирането на Виста драйвери за моя Acer aspire one a150 ?