ACCHRM

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About ACCHRM

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Разград
 • ОС
  ---
 1. Да, ясно ми е, просто не съм виждал лаптоп с 1600х900 досега и не знам как е от към детайли, затова и питах. Иначе какво ще кажете за това -> http://www.msi.com/product/nb/GE60-0NC.html всичко, което прочетох ми хареса, самo не виждам да пише има ли допълнително място за SSD, ако не, ще се чака да паднат цените им и да се сложи на мястото на HDD, също и не пише за максимум РАМ паметта, която може да се сложи. Кажете, ако видите някои минуси, благодаря предварително. Цената му е около 1,050 $
 2. Здравейте отново, определено си набелязах V3-771, но навсякъде е 17 инчов с 1600х900 резолюция, искам да питам тези, които са правили сравнение, а именно усеща ли се много разлика в пикселите, 1600х900 срещу 1920х1080 ? И GeForce GT650M как е за игри според вас?
 3. Рових в Американските сайтове за лаптопи (със сигурност от там ще си взема), но навсякъде V3-771G е с различни параметри от тези тука в сайта. Като цяло и аз него мисля, че си харесах, и май ще се принудя, ако не намеря същите параметри от там, да го купя на по-висока цена от тук.
 4. Мерси за отговора, разбирам го като следващо поколение Hard Drive-ове, лошото е, че дори 256 ГБ-овите са доста скъпички, виждам на Ейсъра който си предложил в началото, има SSD и HDD, явно ще е така докато не им намалеят цените и не се увеличи паметта им.
 5. Мерси за отговорите, заглавието на темата го оставих такова, но недовършено, исках да ми препоръчате най-добрия за тези пари. Като цяло съм назад в технологиите, можете ли да ми обясните накратко какво точно е SSD и каква работа върши, виждам че сега навлизат при компютрите.
 6. Здравейте! Искам да се обърна към по-запознатите съфорумци и собственици на лаптопи. От известно време се оглеждам за нов лаптоп, в момента притежавам HP 625, поне толкова ми бяха възможностите преди 2 години..Следващата година заминавам за Щатите и от тази година се оглеждам там за лаптопи. Имам няколко желания за лаптопа и не знам към коя марка да се обърна , най-малкото защото нямам опит с лаптопи. Като се замисля най-важните неща според мен ще са да бъде с резолюция 1080p, i7 по възможност 3-то поколение, до колкото знам, май няма все още 4-то, с 2-ро не съм запознат, а знам, че 1-во много загрява, и като трето и последно може би желание е да бъде със GeForce 1 или по-възможност 2GB. РАМ паметта винаги може да се upgrade-не. Според вас тия 3 мои желания дали ги има в 1 лаптоп? До колкото съм запознат не много лаптопи имат тази резолюция, готов съм да отделя до към 800 долара, бях готов и на 1000 и дори малко отгоре, но ще трябва да купувам и втори лаптоп, професионален апарат, и още доста неща и финансите няма да стигнат. Като цяло играя много игри, поне като имам време, останалото време ползвам най-вече за интернет и видео-разговори. Благодаря предварително.