windv

Потpебители
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Неутрален

About windv

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  софия
 • ОС
  Windows 7

Recent Profile Visitors

1218 profile views
 1. Повечето лаптопи нямат подобен проблем с тъч/тракпадовете, но специално при acer v5-573g, повърхността е несполучлива и след кратка работа пръстите започват да запират и всяко едно движение, особено нагоре-надолу е насечено, защото пръстите не могат да се движат плавно по повърхността и текстурата(brushed aluminum). в Тази тема във форумите на acer : http://community.acer.com/t5/Acer-Ideas/Acer-Aspire-V5-573G-Touchpad-too-rough-uncomfortable/idi-p/179243 се обсъжда точно този проблем и там предложенията са да се залепи хубава лепенка отгоре. С тази с която разполгах резултатът не беше по-добър отколкото без нея, но ми хрумна идеята за защитно фолио , като за дисплей на смартфон или таблет. Та преди да съм почнал да давам пари за големи фолиа, защото тъчпада е по-голям от повечето телефони, бих искал да попитам тук, дали някой има подобен опит или дали смята ,че фолиото ще се прилепи за повърхността на тракпада? Всякакви други идеи също са добре дошли! Благодаря предварително.
 2. Acer V5-573G - Windows 7 Driver

  еми в крайна сметка така си карам. ама чисто перфекционистически погледнато питах, за да е точно всичко. Друго , което забелязах , че не ми работи с 7цата е на тъчпада(когато въобще работи той) с 3 пръста плъзгане наляво и надясно за напред и назад на страници и снимки.
 3. Acer V5-573G - Windows 7 Driver

  За да не създавам нова тема, бих искал да попитам тук относно търсенето на драйвери за този модел лаптоп работещ с win 7. Мисля , че инсталирах каквото е нужно вече, но когато променям звука и яркостта на екрана , не се появяват на екрана индикации колко е усилено или намалено съответно някое от двете настройки. Кой драйвер е отговорен за изобразяването на екрана на тея неща?
 4. объркал си темата, иначе моя последен въпрос все още седи. Заводски тези лаптопи с адата ли диват, или има слагат други мсата ссд/?
 5. също можете ли да споделите, дали моделите на този лаптоп, които по принцип идват с 256гб ссд, също ли са с адата от този модел? благодаря.
 6. уф, само това не съм очаквал, а нямам гаранция. а има ли някаква програма за диагностика на мсата ссд-то или на самия слот на дъното?
 7. м,да. бях забравил и трябваше да отворя капака ,за да видя. adata msata ssd sx300 256gb, asx300s3-256gm-c пп Ако махна хард диска и оставя само мсата-та, и тогава опитам да инсталирам уин7(този път със сигурност няма да си правя експерименти с 8.1, щото нещо не можах да подкарам и тъч пад-а така), дали ще потръгнат по-добре нещата. Бих го пробвал веднага, но нямам флаш памет под ръка за бутване, затова се информирам така във форума. Благодаря.
 8. здравейте, имам въпросния модел, на който купих мсата ссд 250гб , но в биос не изкача, а в disk manager в windows 8.1, както и в dev.manager се появява,но не мога да го форматирам по никакъв начин. Пише го като Disk 1(а disk 0 си е основния 1000гб)basic, online. Натискайки с десен бутон в/у него имам опциите convert to dynamic disk или GTP Disk( незнам каква е разликата) но ив двата случая ми излиза съобщение "there is not enough space on disk to coplete the operation" Изкарва че има 32кб... някакви идеи? Благодаря предварително.
 9. Благодаря, май се оправи.
 10. Здравейте, Следната ситуация ме озадъчава. Лаптопът си работи в нормални температури при всякакви ситуации, всичко по охлаждането е наред, но когато спра да правя кавото и било, независимо какви прозорци има отворени, след няколко минути нещо започва да кара процесора да загрява и така стига до 96 градуса, охлаждането върти яко и си седи така. в момента в който цъкна нещо или товоря прозорец, извърша някакво действие, това явление се прекъсва и температурите се връщат към нормалните. Заради тази странна ситуация не мога да оставя лаптопа дори за минута , без да качи така температурата. Нямам идея какъв може да е проблемът. Идеи?
 11. 1. диска беше малък, около 200гб, колко е ограничението? 2. как въобще се разбира какъв е в момента и как да го обновя. 3. Искаш да кажеш , че ако пъхна caddy-то, дори без диск, уиндоуса трябва да го усете и и разпознае? 4. Какви точно трябва да са натройките? Благодаря.
 12. Здравейте, купих си hdd caddy , което се поставя на мястото на cd-то, с намерението да сложа допълнителен диск, защото лаптопа оригинално разполага само със слот за малък 1,8" на ниски обороти. Теоретично е добре да се сложи ssd на мястото на оригиналния, където да е операционната с-ма, но за такъв малък размер изборът е много ограничен, а ако пъхна 2,5" в допълнителният слот и ми кача операционна с-ма, няма да мога да го вадя за да позлвам cd-to. Това всъщност е малката част от дилемата. Само за пробата извадих хард диска от друг лаптоп, който е 2,5" и го пъхнах в новия слот, но при стартиране изкара син екран. Само с някои дискове ли се получава това и как да разбера какъв допълнителен хард мога да изпозлвам. Също така ако намеря малък 1,8" ssd и го сложа на мастото на оригиналния има ли адаптор, с който да прикрепя стария към caddy-то , където слота е за 2,5" и къде мога да намеря? Благодаря предварително за отговорите, ако не е ясно нещо кажете да дообясня.
 13. Благодаря много. Също така се оказа, че t400s има express card slot, просто в момента в него е пъхнат card reader, което малко олеснява нещата. God_15 : Предвид бързия отговор и изобилната информация, можеби си изпробвал подобно нещо?