TonkoRonko

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TonkoRonko

 1. Здравейте! Лаптопа ми е с резолюция 1280х800, но започна да се стартира с 1024х768. И това е независимо с каква дистрибуция съм. Даже и като пробвах със LiveCD. Случи се след като добавях външен монитор към лаптопа, който след това махнах. Дистрибуцията на която го направих беше Neptune 25 Full. Махнах дистрибуцията, но грешката с резолюцията остана. Интересното е, че като оставя лаптопа да поработи на 1024х768 около 2-3 часа и рестартирам, се оправя. Без да правя нищо. Лаптопа е Gigabyte W551U с вградена Интелска видеокарта, процесор T2450 2.0 Ghz, 2 Gb RAM. Ще се радвам, ако някой има представа къде да търся проблема. Също така в Биоса върнах настройките на video features да е на LCD само, а не на LCD+CRT, както Neptune ги беше сменил. Дано да го обяснавам достатъчно смислено, че да се разбира какъв е проблема.
 2. Проблем с wireless-а на HP G50-108NR

  Проблема се оправи след като качих софтуера на Wi-fi-то под Winodws 7 и после автоматично се оправи и пот линукс идея си нямам каква връзка има това нещо но в момента няма проблеми нито под Windows нито под Линукс Благодаря все пак за отделеното внимание!
 3. Здравейте на всички имам много голям проблем с wireless-а на горе посочения модел! Проблемът ми се състои в това че wireless-а дефакто работи но само на windows и за да работи трябвада натисна копето за wireless-а на самия лаптоп но под линукс по никакъв начин не иска да се пусне нито с копета нито нищо? Въпросът ми е как мога да оправя този проблем? Благодаря Ви предварително!
 4. Направих всичко това което казахте но не става някакво друго предложение!
 5. Проблем с wireless-а на HP G50-108NR

  Пробвах какво ли не.. и драйвери точно за линукс за моя модел не можах да намеря.. Пробвах с различчни операционни системи а най интересното е че преди известно време не съм имал този проблем от няколко месеца се появи...