Ilian359

Доверен потребител
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ilian359

 1. С други думи - направили са нещо средно между кондензатор и батерия...
 2. Единственото по-лесно е хващането на вируси.
 3. Acer Dust Defender

  Това с кои модели е съвместимо?
 4. Лаптоп втора рака - цена

  Като го продадеш, с паричките може да си купиш букварче. "Ръка" се пише с "ъ".
 5. И другия път не си купувай Asus
 6. Toshiba Satellite L655-1GM

  Ако колата ти не може да запали, няма значение с какво е пълен багажникът Хард дискът е за смяна и това не е чак толкова страшно.
 7. Т420 vs t410 дисплей?

  T410 е 1280х800, Т420 е с 1366х768. Разликата между отделни бройки Т410 е голяма, т.к. в тази серия се влагат най-различни марки дисплеи.
 8. Дисплей без ШИМ не съществува.
 9. Проблем с HP G72

  AMD ли е или Intel?
 10. Твърде вероятно проблемът да е в рутера. Вижте как се държи с други WiFi мрежи (в кафенета, паркове и т.н.).
 11. Не. Съвсем различни поколения са.
 12. Благодаря, Argus! Евентуално има и друг вариант - имам колеги в много градове, които биха могли да извършат монтажа. Но тези подробности са за телефона.
 13. Мога да помогна. Потърсете ме на О8989ОО72О - Илиан.
 14. Проблем с Lenovo ideapad Z510

  Причината е една и е 100% ясна - батерията е за смяна. На практика капацитетът й рязко е паднал, но контролерът още не го е отчел. Затова гасне на 60%, а не на 0%.
 15. Asus x50z не иска да се включи

  Добре си го измислил. То хубаво - вече Skype замества платените комуникации. Ама кой извършва сервизна дейност безплатно?
 16. Лампите са еднакви. Просто си сложил стара лампа.
 17. Официално този лаптоп поддържа до 2GB RAM. Нищо повече не можеш да направиш.
 18. Asus x50z не иска да се включи

  Не знаех, че лаптопи могат да се поправят по Skype. Естествено, че дъното е изгоряло. Просто в един лаптоп други платки няма. god_15 е написал най-вероятната причина за повредата.
 19. На първото краче трябва да имаш захранващо напрежение - 19V от зарядното или около 12 от батерията. Вероятно изгорелият елемент е предпазител, през който минава захранването за инвертора. Обаче за да изгори предпазителят трябва да има някаква причина, която трябва да откриеш, напр. късо съединение в кабела. Възможно е и изгорелият елемент да е пробил кондензатор и самият той да прави късо съединение. Предвид марката това е по-вероятно. Някой ако има схема, ще може да отговори по-конкретно.
 20. Не съществува дисплей бе ШИМ и е изключително некоректно да се тиражират такива твърдения, че и ревюта да се пишат. Просто при някои модели той работи на много висока честота (до 10000Hz). Това зависи както от самия дисплей, така и от лаптопа. Критерият в случая не е използваната технология, а "качество" на продукта като цяло по отношение използването на тази технология.
 21. С други думи Asus знаят, че нямат читав сервиз в България и ще се спасят от стотиците жалби като оставят клиентите си да си трошат главите сами. Гениално!
 22. Restore към вчерашна дата. P.S.: Не разчитай на Windows defender.