Blinky

Потpебители
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blinky

  1. Здравейте колги, Бих желал да попитам някой от вас дали има, ползвал или се е докосвал до тази машина. Имам амбиции да взема такъв лаптом скоро време, та се чудех дали някой би могъл в няколко реда да ми каже: силни и слаби черти, възможности и всичко свързано с него. На практика, ще се използва за и предимно за работа. Никакви игри, музика и друга мултимедия, най-много някой друг клип. Само текстови преработики, коресподненция, уеб и това е. Прочетох няколко ревюта из нета, но ми се искаше, ако случайно никой не е го за дал като въпрос. Или е ставало на дума. Благодаря предварително за коментарите. Успехи на всички. Блинки
  2. Да, направи студен рестарт, както каза колегата. Включи го и пробвай пак. Поне знаеш, че свети всичко, като индикатори и няма изгоряли елементи. Стигаш ли до момента, в който завърта харда и започва да захапва нещо. Духни го на някоя гумаджийница. Това като цяло не е само за сега, а профилактично.
  3. Сигурен съм, че си пробвал и оригиналните драйвъри, но щом не тръгва с тях и след силно чувъркане в биоса, значи няма да е зле да го погледне някой от сервиза. Дали е още в гаранция? Ако не, да знаеш, че диагностиката е около 30 лева. Поне на мен ми взеха толкова, отстраняването на проблем допълнително се такува.