gibson58

Потpебители
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About gibson58

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  София
 • ОС
  ---

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Лапито ми е това: Acer Aspire 5750-2433G75Mnbb Но портовете отстрани поддържат 2.0.Въпросът ми е ,може ли да се смени панела с УСБ портовете с такъв с 3.0? Не знам дали се продават такава част,но да речем че купя от някой 5750G който е със сини портове на 3.0? И при това положение дъното дали ще ги поддържа 3.0 ?
 2. При мен няма опция лууп,само за качество,но съм инсталирал адон за спиране на флаша и определено помага.Препоръчайте някоя лека програма за онлайн тв?
 3. Тенкю баба , а защо не показва оборотите на фана?
 4. Отказах се да го ъпдейтвам,защото няма за какво...Мерси за отговорите все пак.
 5. Вчера взех този лаптоп ,но не мога да се свържа с безжичният.То в началото и жичният не се свързваше,но нещо бърниках и поне той стана.Обаче ще се ползва само уайърлес и трябва да го направя.Пробвах и да изключа "Enable IEEE 802.1x...." и сега ми показва едно жълто триъгълниче на иконата . Windows xp sp3
 6. Благодаря на всички за мненията,че се скъсаха да ме убеждават ,че не могло ,без проца да бичи на 100%...
 7. Здравейте, водим един спор ,а нямаме едноядрен лаптоп под ръка за проба. на подобен лаптоп ще може ли да се гледа онлайн телевизия или ще му е трудно? Acer Travelmate 2200 2.8 GHz 512MB
 8. Доколокото знам това е за южният мост,освен ако не съм в грешка?
 9. Да де,но това имам в предвид ,не показва и Т на дънната платка.
 10. A за Acer 5750 на 3месеца ,ще има ли ефект подложка ,защото в айдъл е добре 47гр. ,но при пуснат скайп без да се използва и мозила 5-8таба ,на моменти качва 65-68гр.Но го прави по някога,не винаги?
 11. Здравейте, сложих последната АИДА еxtreme 64,но пак липсват тези показатели.В настройките OSD елементи ,също ги няма.Пробвах и с speedfan ,но и там не мога да открия оборотите.Аcer 5750 ultimate x64.
 12. Лаптопа ми е на 1 месец Acer Aspire 5750-2433G75Mnbb и държи в айдъл 47гр. На мен лично ми се струват много ,имайки в предвид ,че е с вградено видео и няма какво чак толкова да грее.Почетох из гугъл малко и други с такъв лаптоп само че 5750G ,който е с външно видео и им държи на 47 в айдъл.Те се оплакват ,а моя с вграденото е с тяхните градуси!?!Казват,че като са сложили новият биос са спаднали градусите.За това и аз искам да флашна моя ,пък би трябвало да има ефект и при мен.Аз съм си с първият биос 1.15 а гледам вече има 1.20.Настолният комп съм му флашвал асрока,но там има едно много удобно и просто направено за флаш. 1.Каква е точната процедура,или ако има някакво ръководство? 2.Как да съм сигурен,че съм свалил точният биос за мойто дъно? 3.Може ли предварително да се направи някакъв биос бекъп в случай на грешка?
 13. Благодаря ти за подробният отговор,не се бях сетил за размяната на капаците .
 14. СТава дума за Acer aspire 5100,не работи и трябва да му купувам друго.За това се зачудих само от точно същият модел лаптоп ли става или може и от други?
 15. това не е ли начин? Или е важно да запазя само активационният номер и като го сложа на триал версия на същият уиндоус(свален от M$) той става оригинален?