[email protected]

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About [email protected]

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Овча могила
 • Лаптоп
  Hp Compac Presario CQ61
 • ОС
  Windows 7
 1. Значи това за прахосмукачката е така, нашата може и да духа. Днеска отидохме във един сервиз и тъпият служител ни каза, че сервизът не е такъв, че да ползва гаранцията. Не мога да разбера защо тогава адресът на сервиза го пишеше на гаранционната карта. Така пръснахме 100 лева на кино, само за път. Нашите така се ядосаха, че хем отидохме и нищо не направихме. На това отгоре човекът само отвъртя два болта и извади батерията, продуха малко както можем и ние да го направимм и взе 20 лева. Нито е разглабял нито нищо и с цялото си нахалство ни праща във друг сервиз във друг град. И ТЪПИЯ ЛАПТОП ПАК БРЪМЧИ...Значи вече ми идва да го прасна в някоя стена и да се свършва. Човекът от сервиза каза да карам така, за да не би като го бутне да не му изгори дъното и после да не можем да ползваме гаранцията и да не рискуваме. В същото време поне си взех настолен компютър. Благодаря ви за това, че ми давахте съвети!
 2. Ами ако е за смяна, ок ами няма ли да помогне там някаква смазка или пък каква?
 3. Абе продухах го 3 пъти със прахосмукачката, ама не бачка. Пак си бръмчи по същия начин.
 4. Ами така както го пускам може ли да гръмне нещо? Например да го пускам за час да гледам филм примерно или да не го пускам изобщо, защото уж май не загрява.
 5. Ами ние сме го купили от Русе, а пък ние сме от Овча могила, 100 километра растояние. Би трябвало да става и във сервиз във Свищов (знам един дето го пишеше на гаранционната карта). Също се чудя, по точно баща ми се пита дали е от вентилатора, защото слабо-почти не духа. А може ли да попитам каква е тази паста?
 6. Значи имам лаптоп Hp Compac Presario CQ61 и е на година и половина. Аз съм на 12 и не разбирам много от лаптопи, родителите ми също и не сме го почиствали. Значи тази сутрин го отварям и започва да бучи, досега не е правил така, също вентилатора ми не духа и май, че от там бучи по-силно. Мисля, че се е задръстил със прах, и да го нося на сервиз. Нашите са големи песимисти и ги е страх да не гръмне, да не го пускам ли? Имам ли възможност някак сама да го оправя? Направо бучи като трактор и ме е страх да го отворя, не знам какво да го правя дайте съвет.