nnext1

Потpебители
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About nnext1

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • ОС
  Windows 7

Contact Methods

 • Skype
  nnextt
 1. Е, това отдавна се знае. Хубаво е, че някой го е написал. С право, стоката трябва да се маркира. Аз почти винаги (при съмнение), слагам лепенка и печат в съчетание с елемента и снимка преди изпращането, за да няма такива шмекерии. Относно серийните номера, повечето знаем, как с леко нагряване при някои елементи, лепенката пада и можеш да си поставиш, където си искаш. И мен ми се е случвало да опитат. Въпросът със спестяването на информация за клиента обаче си остава за много продавачи. Но това е друга тема... Не е лошо, да се помисли върху видна, статус-рейтинг система, за коректни и некоректни потребители и търговци, примерно под аватара или на друго място.
 2. Благодаря. Успешно и бързо отстраняване.
 3. Някой има ли проблем с ъплоадера? Не мога да качвам снимки в обяви/борса, като излиза съобщение: "Error The server returned an error during upload"
 4. Ами все някой, като мен трябва да се задейства, защото горките, обикновени хора едва ли ще го направят. Да не говорим за тези, които нищо не разбират.
 5. За същия става въпрос. Само, че не можеш да го откриеш в така нареченият "СЕРВИЗ" или там, както се води. Клиенти редовно го млатят и само прескача от квартирата си. От единия блок в другия, да следи дали някой разярен клиент не го чака долу за млатене. Че и от блока го издирват ми сподели домоуправителя да си плати сметките от не знам, колко време и други неща. Има късмет, че не съм за 100-200лв., иначе много лесно можем да го срещнем на подходящо място. Ама се отпуснах... Успех на всички колеги и внимателно!
 6. Може би и тази духалка е несериозна. Честно хора не искам да си спомням но, като видях въпросният, не се сдържах. И, ако е толкова невинен да не се крие. Много добре си знае.
 7. За да не изглежда в едно изречение, трябва да го напиша поне на 1024*5120. Просто предупреждавам. Всеки си знае и си има мнение, каквото и да напиша/ем.
 8. Току що мернах обява на въпросният "ТЕХНИК". Уважаеми потребители, внимавайте с този елемент. Изпитана рецепта, безполезна при това. http://forum.laptop.bg/index.php?showuser=2493
 9. Колеги и клиенти, ВНИМАНИЕ! Изпечен мошеник !
 10. Asus f3 проблем

  Май никой няма идея. Както и да е.
 11. Здравейте хора. Дайте съвет за един Asus f3. Проблема е, че не вади никакъв видео сигнал от никъде. При включване индикацията на диска се вижда, че работи и се чува, началния звуков сигнал на Windows. Тоест зарежда си ОС но няма картина. Пробвах на външен монитор и през S-Video, без резултат. Чудя се дали е възможно видео чипа да е проблем, но пък системата зарежда?
 12. Пробай да свалиш батерията, откачи батерията от дъното за малко. Според написанато в Гугъл, не е лесно да премахеш паролата за този модел. Доколкото прочетох има отделен ЕПРОМ чип за съхранение на паролата. Варианта който се сещам, сваляш нов или стар фърмуер на Биоса и пробваш да го ре/флашнеш. Може и да стане, пробвай. Може да пробваш и други начини с Hiren's Boot CD, на твоя отговорност. Виж и този линк, който е за подобни модели: http://www.whatsmypass.com/toshiba-laptop-bios-recovery Успех.