ghostfacekillah

Потpебители
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About ghostfacekillah

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  plovdiv
 • Лаптоп
  hp probook 4540s
 • ОС
  Windows 8.1

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. Здравейте! От известно време ми се върти в главата да си сменям матрицата с full hd. Потърсих из мрежата ама конкретно за моя модел не намерих. Та въпроса ми е възможна ли е такава интервенция и също струва ли си.Става въпрос за лаптопа от аватара.
 2. Благодаря за отговора. След доста ровене из гугъл разбрах, че това с местенето на системни папки и "трикчета" за намаляване на малки записи на Windows е излишно. Мисля обаче, че е добре да се преместят в hdd "My Documets", "Pictures", "Music", "Videos". Поздрави!!
 3. Здравейте! Пиша, за да споделите мнението си относно правилната експлоатация на ссд-та. Всички знаем че имат ограничен живот в зависимост от това колко пъти се презаписва информацията върху тях.Освен избягването на постоянен презапис на други данни и на него да ни стои само ОС и някой софтуер , какво друго да се вземе под внимание, за да ги запазим за по дълго.
 4. Windows 8 активация

  Благодаря!
 5. Здравейте!!Проблема е следния , лаптопа е закупен от Америка с лицензиран win8, след преинсталацията не можах да го активирам, понеже кода не е записан на гърба на лаптопа, както обикновено.Разгледах и документите в кутията има само код за офис пакет и драйвъри. Та въпроса ми е да не са въвели няква иновация от Майкрософт за активиране ,и кво трябва да се направи та да активирам уиндоуса
 6. Здравейте, имам следния въпрос, дали ще стане матрица от единия към другия, едни и същи инчове са, понеже имам dv 2000 с повредена матрица а съм намерил от dv2500 . Благодаря предварително, ако някой има идея нека сподели
 7. Зздравейте съфорумци!!Ситуацията е следната,както си гледах филм компа спека и се наложи да го изклча след като опитах да го включа стига до там да си въведа паролата и няма никой нито клавиатурата сработва нито тъчпада , интересното е че имам рекавъри но не го открива.И понеже имам и убунту там всичко си е наред и си работи.Някой има ли си на представа за какво става на въпрос и как да са оправя с тоя проблем.Благодарско , Поздрави!!
 8. chrome и mozilla въпрос?

  благодарско за отзивите.
 9. chrome и mozilla въпрос?

  Тая програма направи някъв файл .pcv кво се прави с тоя файл ??? Другия вариант важи и за chrome така ли?? Поздрави !!
 10. Здравейте!!Понеже ще си сменям лаптопа искам да попитам може ли по някакъв начин да си сейфам потребителските имена и паролите от различните сайтове (в момента на всякъде ме логва автоматично ) и да ги прехвърля на другия
 11. hp g6000 проблем

  Същия калкулатор е!! Не знам кво е било , не беше мой, след като си го върнах са опитвали да го включат няколко пъти и включил.на кво се дължи нямам идея.
 12. hp g6000 проблем

  Проблема е следния ,при натискане на бутона за включване тръгва и без да излиза нищо на дисплея изключва след 2-3 секунди.Кво може да е , и дали е хардуерен проблема.рестартирах му биоса , разменях му рам памет без ефект.Благодарско ако някой сподели кво може да се направи по въпроса.
 13. Повредено дъно на macbook pro

  Благодаря ,
 14. Повредено дъно на macbook pro

  Реално си прав , въпроса е тъп та знае ли са, но понеже буксата е мн по сложна от тая на прословутите говорителчета , са чудех дали въобще подлежи на ремонт.Главно и дали си струва , защото ако ремонта ше приближава цената на друго дъно ... сещаш са..