SpliFF

Доверен потребител
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Неутрален

About SpliFF

 • Rank
  Стар потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Д�обрич
 • Лаптоп
  Toshiba Qosmio X305-q705
 • ОС
  Windows 7

Contact Methods

 • Skype
  w.o.s.h
 1. Освен да пробваш,друг вариант не виждам.
 2. По точка N 1-някой стават други не стават. 2-не би трябвало да има разлика защото се връзва директно към SATA слот,но да си сигурен че няма да ти спъва скоростта - монтирай ssd-то в лаптопа а hdd-то в ultrabey
 3. Ако не стане така пробвай да изтеглиш друг win.Този може да не се е изтеглил като хората или да има някой повреден файл(или при инсталирането на флашката нещо да се е омазало)
 4. Примерно от официалния сайт на microsoft
 5. Взимай смело WD scorpio blue.Ползвал съм 500gb i 750gb-тихи и хладни хардове. Дори и след 450+дена работа са си все така изрядни.
 6. Провери си температурите когато играеш и може да ги споделиш.
 7. Примерно при игра ще се натоварва видеото и процесора.Точно при Aida64 стреес теста на gpu-то е абсолютно никакво.Кажи кое вдига тия градуси процесот,видео?След като си почистил вентилатора е добре да смениш и термопастата и евентуално ако имаш термолепенки. Тези градуси са много и не са нормални.
 8. По добрия вариант е да си инсталираш нов windows и го оптимизирай за работа със SSD. програмката има е безплатна версия и можеш да си вържеш харда на 2-рия слот.Там където си гледал ,че се вързва чрез usb e заради това ,че повечето лаптопи нямат 2-ри слот за хард диск,а трябва да се ползва или Usb Или на мястото на cd-dvd рома.
 9. Има възможност.На мястото на CD(DVD) или каквото е там оптично устройство.
 10. Atheros AR9485 и Atheros AR9285 Гледам че ги има във вариант с bluetooth За другия модел нищо не намирам.
 11. Това вече е друго нещо.И аз съм за Atheros-само bios-а да го позволи.
 12. Нещо не мога да разбера.Intel 2200BG поддържа B и G протокола и максимален трансфер 54mbps.Така ,че рутера и да е 300mbps същата работа.Трябва ти карта с N стандарт за да има някакъв смисъл от цялата смяна.Също така не разбирам как bluetooth-а ти е вграден точно в този модел карта-трябва да е отделен модул.
 13. Само receiver-a едва ли ще намериш.Вървят си комплект.Шансът ти е някой да продава само него.
 14. Въпрос

  Не влияе.
 15. Примерно aida64 даваш на отчет относно хардуера и готово.Много зависи самия хардуер какви данни ще даде за себе си.