depr

Потpебители
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Положителна

About depr

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  София
 • ОС
  ---

Recent Profile Visitors

1758 profile views
 1. Здравей! Преброй бипканията и виж в мрежата на какъв проблем съответстват.Исках да ти пусна линк,но не знам защо не се получава.
 2. Не се ли случваше нещо такова когато в биоса се промени AHCI и IDE?
 3. Имам такова дъно. Ако се регистрираш,ще се разберем на л.с или остави тел за връзка.
 4. Здравей! Прав е Богдан.Ако решиш да сменяш дъното - пиши или остави координати.
 5. Dell E4300

  Здравей! Потърси човека от този линк http://prodavalnik.com/gps-3g-moduli-dell-ericsson-km266f-3507g-5530-i33521241 Доста е наясно и може да ти помогне.
 6. Мошеник е с едно Н. Казах вече,че не искам нищо да ми връщаш. Смятам,че реакциите на останалите ясно показват мнението им по незначителния въпрос.
 7. Последно допълнение от ревливия колега - батерията ,която трябваше да държи 55 мин е с 93,4 процената износване и меко казано реве за смяна, но това явно е към рубриката "не помня", както е с рамта примерно и тя беше естествено 1гб. И защо трябва името в продавалника да отговаря на тукашното? Или като няма какво да кажем, започваме с безсмислените приказки.
 8. kkkiko,това че не продавам втора употреба неща,не означава че не ги използвам по някакъв начин. Също така не виждам къде споменах или намекнах за "под достойнство" и т.н ? Абсолютно си прав,че всяка част е ценна,спор няма. Този пост,както и другите започнати от мен по подобни поводи , не е за да мрънкам да ми се върнат парите,а защото ме вбесява некоректното отношение. Казваш,че с това си изкараваш хляба - факт,който още повече те задължава да си изряден в отношенията си. Аз определено не си изкарвам хляба с това,по-скоро ми е хоби и мога да спра да се занимавам във всяка една секунда .Според мен точността в отношенията не зависи от професията,а си е до човека.Не съм ти писал и думичка за връщане на пари,няма и да го направя. Хората,купували от мен (и човека с когото работим заедно),са наясно с цените и те(цените) са далеч от стремеж за невероятна печалба - нещо което не може да се каже за теб след като виждам разбивката по части на компютъра. За мен целта на поста ми е изпълнена - имаше реакции от другите съфорумци. Всеки да си прецени по съвест кой крив,кой прав.
 9. kkkiko (14) няма матрица и зарядно за останалото 100 лв. аз Ако си съгласен на 95 с доставката ме устройва.Все пак има такива за под 300 работещи. Дъното е над 100,матрицата горе-долу и тя е 100,зарядно 20-30 и станаха много.Това е според мен ,а дали и ти ще си на това мнение е друг въпрос. kkkiko (14) ок дай адрес и телефон аз-давам адрес kkkiko (14) пускам ти ги с 90 лв наложен платеж плюс минус 2 лв нама да ги делим аз Добре.А другите параметри какви са?Хард,рам,батерията как е? kkkiko (14) батерията караше около 55 мин., харда е 500 гб.,рама е ддр3 1или 2 гб не помня това как се разбира от нормалните четящи хора? И само да допълня - аз не се занимавам с препродажба на части 8ма употреба,за да ми смяташ кое винтче колко струва.
 10. Благодаря за бързата реакция на модератора! Ще покажа целия разговор от продавалника ако се наложи,няма какво да крия.
 11. Жоро,благодаря за добрите думи.И аз се надявам на този отгоре,но много му станаха грижите.не знам дали ще свари за всички.По-добре ще е ако админите тук обръщат някакво внимание на IP-та и т.н,за да не може да се регистрират отново подобни елементи.Ясно,че начин винаги има,но все пак ще е едно затруднение за тях.
 12. Този майстор на спорта дори вече е изтрил профила си от този форум,след като му казах,че ще напиша 2-3 любовни думи по негов адрес.В продавалника обаче,все още го има.Учудвам се как може да има положителни оценки този ......,а в същото време да лъже на дребно. Писна ми да се оплаквам от потребители и да ангажирам вниманието на останалите участници във форума,но все пак нали затова е този раздел - поне да се предупреждаваме взаимно,за да не стават повече хора жертва на мошеници.Прати лаптоп с развалено дъно,на който липсвало само зарядно и матрица.Оказа се че и харда ,за който беше казано че е 500гб го няма,а вътре беше поставен един строшен.Липсва и wi-fi картата,която предложи да ми прати,защото я бил забравил.Ясно е,че картата струва по-малко от доставката и е безсмислено,но защо не предложи да ми прати и харда? След това изчезна от този форум и най-вероятно ще се появи с нов ник,за да прецака някой друг.
 13. По-горе вече Ви беше обяснено защо не става - разлика в сигнала.Тези кабели нищо не променят.Първият е боклук,който не върши работата,за която е предназначен(от цифров към аналогов сигнал или обратното),а вторият си е обикновен кабел за аналогов сигнал,затова и старият лаптоп, който има такъв изход, работи.
 14. Въпросният Vajeto ,преди около 10 дни ми поръча доста неща за Dell 5110. След като ги набавих в рамките на няколко дни (става въпрос за нови части,а не такива които са стояли в някой шкаф), му звъннах ,за да се видим както самият той предложи. Оказа се ,че е зает и не може да дойде от далечен Перник до София и се разбрахме за след седмица(което се пада утре) да се видим. Междувременно нееднократно питаше за разни други компоненти,които за щастие не поръча. Снощи пи пише на л.с,че си е намерил такъв лаптоп за части и много съжалявал,но отказвал поръчаните и вече налични части. Имайте предвид тази случка,ако случайно Ви се наложи да "работите" с него.