Lubomirov89

Потpебители
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Lubomirov89

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  Левски
 • Лаптоп
  Emachines E520
 • ОС
  Windows 7
 1. Аз смятам, че са изолирани до толкова до колкото да не ми прави проблеми в близко бъдеще. Около 2 гб са с бад сектори, а аз съм оставил 10 гб, така, че според мен скоро няма да се прецака. А и на този дял който е изолиран не го използвам за нищо. Прежалих ги вече тези 10 гб.
 2. Аз това вече го правих с ХДД рековери, но става много бавно, нищо не ми пречи да опитам.
 3. Да, но с какво би било полезно, като тези бад сектори нямат оправия?
 4. Добър вечер колеги, вече пиша от личният ми лаптоп. Бих искал да разкажа в няколко изречения как си поправих машината. Както казах в по горния си пост слагах програмата хирен боот, от нея сканирах за бад сектори, мъчих се да ги поправя, но не успях. След това сложих ХДД рековери с която тръгнах да поправям лошите сектори, но за 2 поправени процента (281 бад сектора или 2 ГБот харда) за близо 24 часа се отказах и си викам неможе да е толкова трудно. Изключих програмата и тъй като с хирен боота видях, че бад секторите са ми в началото на харда в първите 2 гб от него, реших да изтрия Ц-то и да го сцепя на две части и така и направих. Оставих 10 гб за първия дял, където бяха всички бад сектори и останалите 40 гб за 2-я дял от Ц-то. Сложих диска с уиндоуса и го инсталирах в по големият дял, който е без лоши сектори и о чудо компа запя. Дори бих казал, че се справя доста по добре от преди. Това е от мен, ако има нещо което не сте разбрали питайте.
 5. Така колеги, с Hiren boot не се получи нищо. Сложих HDD recovery и за 8 часа 70 бад сектора. Незнам много, но ми се струва краино много като се има в предвид, че сега е едва на 1,5 GB, а къде са 150. Искам да попитам след като поправи секторите и преинсталирам пак ли ще трябва да поправям или независимо, че форматвам харда секторите са ограничени. И дали при наличието на толкова много сектори този хард ще тръгне и работи, предвид това, че ще поправя поне още 1 ден най- малко.Заслужава ли си или да ходя да си търся някой друг? Благодаря на отзовалите се!
 6. Tака сложих програмата на флашката, мъчих да я подкарам, но дава грешка 15 menu.lst. Мисля си че програмата нещо не е в ред и ще мъча отново с друга, но имам надежда за лаптопчето ми. Дано успея да го оправя, хем да се науча на нещо ново, хем така или инъче по нататък ще си вземам друг но този да остане за тати. Благодаря Ви за помощта!
 7. Ок! Мъчих с хирен боот , но немога да я сложа, да я инсталирам, незнам къде бъркам, но нестава и това е. Сега се сетих, че братовчедка ми има един МСИ които е с изпушило видео, и мисля да го приватизирам, че мисля и процесора да сменя... Това само на приказки де зависи дали ще го даде. Колега тази страница, която си ми пратил е нещо неактивна. Весела коеда на всики!
 8. Вече грешката е ci.dll, като вече има виндоус, но не се вкл.
 9. това как става ?
 10. Ами аз използвам тази програма и до сега съм преинсталирал доста ПС-та и поблеми от подобно естество никога не съм имал. Мисля да пробвам от диск да видя какво ще се получи.
 11. 0x80070570 e грешката..
 12. Добър ден на всички, имам проблем с лаптопа ми. Без да искам леко го натиснах над харда като ставах от масата, нещо зацикли и аз го изключих с копчето. Пускам го и иска да поправя нещо си, да ама неможе да я поправи. Аз си викам е си такова таковата и сложих флашката и тръгвам да правя формат на Ц-то. Какшо ли не го правих како ли не го струвах и неиска и неиска дава грешка (вин 7) - някакъв фаил от директорията бил корумпиран и трябвало Chkdsk utility, е да ама как да стане както немога да го пусна, и тъй като форматнах Ц-то и нмога да сложа виндоуса и няма и сеиф мод ... абе ужасссс . Дано сте ме разбрали и някои се отзове и помогне! Благоарч преварително!
 13. Sleep режим проблем

  Там имам чувството че всеки ден ровя ,че все съм забравил нещо,но всичко е както си трябва.Благодаря все пак .
 14. Sleep режим проблем

  До колкото можах да разбера от това което хрома преведе става въпрос за проблем с рам повече от 2 ГБ, а аз съм с 2.Други бяха написали за обновяване или слагането на най-оптималния вариант на драйвери.До тук нищо и 30 не успях да направя с разрешаването на проблема :Д
 15. Sleep режим проблем

  Koлега не знам какво имаше в предвид обаче и преди бях с вина дето съм сега и преди нямаше никакви проблеми,докато сега не мога да се похваля с това.Какво ли не правих и неще и неще пущината.