Andy666

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andy666

 1. търся този кабел

  Имам много неща от Powerbook G4 , пишете ако е съвместим да търся кабелите!
 2. смяна на клавиатура

  Не може колега.
 3. Имам само съмнения засега , като съм сигурен ще го посоча на лични.
 4. Хе хе , има глупаци още да му се връзват на глупостите! Dr House , абсолютно си прав , ама това "същество" още си вее потурите из форума и prodavalnik. Въпреки цялото ми уважение ... Венци ... отстрани го поне от форума ... но все пак както решиш де , не се бъркам, но няма място тука!
 5. Проблем с Asus eee 1001px

  Провери отново внимателно всички конектори. Пробвай дали работи нормално преди да си го затворил.
 6. И защо го казваш "колега"??? И защо си мислиш, че някой тук в този форум нещо прави за ремонт на дъно??? И точно Вие ли колега правите ремонт на дъно, а пък отгоре на всичко знаете и отстоянието между "крачетата"? Смешни сте колеги!!! Поне тези които правят ремонти на дъна!!! Надявам се не си представяте че тук са само хора които не могат да преведат от английски и един ред ... ! Хайде да си имаме уважението! Друга е темата ! Колеги, винаги ще си има "рибки" като мен и още , винаги ще си има некоректни продавачи и т.н. Metalectron или друг , този потребител си е заклеймен , нека да си продава боклуците от Германия. Аз лично не видях нещо освен боклук да продава!!!! То германците са си боклукчий между другото , не знам някой дали е ходил там! Да е жив и здрав и да се изживява като продавач на най-много лаптопи от "Германия"!!!!! Видно е колко е продавач щом Германия изтъква като показател, ако ме разбирате правилно! Лека и мека на всички колеги!
 7. Въпросния "метален" не е нищо повече от откровен измамник! Купих преди повече от година от него един 6715b , след 3-4 дни изгоря! Вдигна телефона и каза - " в двете посоки ще ти излезне повече от нов" , направете си сами сметка за какъв говорим! Та , с две думи - "бягай далеч!!!"