tena

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About tena

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Карлово
 • Лаптоп
  Тошиба, Acer, PB
 • ОС
  Windows 7
 1. Отдавна си отговорих на въпросите, но забравих да се отчета в темата, която създадох. Значи топа, за който става въпрос е варианта за UK (EASYNOTE_LJ61-RB-110UK) и централният му пин на буксата на зарядното е 1,7мм. Не знам модификациите за другите страни дали имат разлики, но този е така (5,5х1,7). Надявам се на някого тази информация да бъде полезна! Поздрави!
 2. При това положение мисля, че въпроса е приключен. Thanks a lot!-както се казва на чист български. Поздрави! Ха! Нов въпрос - централният пин 1,7 или 2,5мм е? Срещам ги и двата.
 3. Още веднъж Благодаря, колега за включването. Ползвал ли си такъв продукт?
 4. Благодаря, колега, но все пак това е заместващ продукт и не съм 100% сигурен дали оригинала е със същите параметри. Поздрави!
 5. Колеги, не успях да намеря тема, в която да пиша и за това създавам нова. Някой да има информация за характеристиките (мощност и ампераж) на зарядното за въпросния лаптоп? Питах чичко Гугъл, ама до еднозначен отговор не достигнах. За това моля за помощ. Също ще ми помогне, ако някой ми тикне носа и ми каже: -Е тук прочети! Благодаря за всяка оказана помощ! Поздрави!
 6. Aspire 5920 - wireless

  Мале! Вие не спите ли бе колеги?! Благодарен съм за опита да ми помогнете, макар да се надявах на отговор от рода: Ей от този сервиз съм супер, мега, ултра доволен-работят без пари, оправят техниката още на вратата и дават доживотна гаранция :acute: :acute: :acute:. А, за много години! Нека Новата Година ни донесе всичко хубаво, което предишните години не са!
 7. Aspire 5920 - wireless

  Колеги, положението се влошава . Лаптопа започна да ме обстрелва с БСОД, като кодовете са разнообразни. Най-често се появява обаче 0х00000124. За този код чета, че е доста неопределен. Лошото е, че времето от вкл. на топа до появата на БСОД е малко-около 5 мин. и е недостатъчно да направя нещо по-сериозно. Топа изключва и под операционна система стартирана от флашка или диск. Това ме кара да предполагам хардуерен проблем, с който обаче явно няма да се справя. В този ред на мисли си търся приличен сервиз, който би се наел да извърши качествен ремонт независимо хардуерен или софтуерен е проблема за района на Пловдив. Някакви предложения, колеги?
 8. Aspire 5920 - wireless

  Ха! Чак сега погледнах, че синият зъб и тоѝ не се включва също като Wireless-а, а инфрареда го няма никъде. Това ми навява мисли за общ проблем.
 9. Aspire 5920 - wireless

  Това с друг Уин ми допада! Но ще трябва да почета как се прави, че не ми се е налагало досега. На мен също не ми се вярва Driver Genius да помогне, защото нищо по-ново не намирам нито в саѝта на Еѝсър, нито в този на Интел. Малко се страхувам от BIOS update-а, защото ако проблема е хардуерен има опасност още повече да се омажат нещата. Пък и сегашната му версия е същата като тази в саѝта. Благодаря ви колеги за съветите! Маѝ ще пробвам това с още една ОС. Лека нощ за сега!
 10. Aspire 5920 - wireless

  Първо, благодаря за включването! Трябва да кажа, че това беше едно от първите неща, които пробвах. Опитах със Слакс, но резултата не ме зарадва. Няма нет през Wireless! Вече не знам! Нещо друго да ви идва наум? Поздрави!
 11. Пичове, помагаѝте да преборя пустият му Wireless! Mашината е Acer Aspire 5920 / zd1, донесен от Англия. Пьрвоначално, перманентно стартираше с БСОД. Това го оправих. Остана проблем с вграденият Wireless. Модела има хардуерен бутон за неговото включване, при натискане на който се появява надпис: Wireless LAN Disabled. В Device Manager обаче устроѝството си е разрешено, а в БИОС няма опция за забрана. При превключване от едното сьстояние в другото няма промяна-появява се едно и сьщо сьобщение-Wireless LAN Disabled. Естествено пробвал сьм наѝ-новите драѝвьри от производителя на Wireless-а, но без резултат. Много четох в нета, но решение за сега не намирам. От предложените решения не сьм пробвал само update на БИОС-а и преинсталиране на ОС (Уин7). Даѝте малко акъл как да изляза от ситуацията!? Поздрави! Хайде, колеги! Споделяйте мисли и предложения, че аз се изчерпах (то, не че има какво да се изчерпи от моя мозък )