spitfirebg

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About spitfirebg

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Plovdiv
 • Лаптоп
  predstoi smqna
 • ОС
  Windows 7
 1. Acer Aspire 5750ZG залят със сок.

  Вече пиша от моя лаптоп, Проблеми няма, всичко работи на пушка, всичко е чисто, с нови термопасти и прочие. Не си личи, че е отварян компа, нито че е заливан. Има леко петно на екрана долу в ляво което стои някак си "зад" образа но не е болка за умиране. Както и да е, мисля да го пускам тоя лаптоп за продаване защото изпадна един друг за супер пари та така... Поздрави и мерси на всички! П.С. Дори клавиатурата ми сега работи по-добре, копчетата издават по-"мазен" звук при натискане спрямо онова чаткане дето беше преди :search:
 2. Acer Aspire 5750ZG залят със сок.

  Лаптопа е запалил. Не се знае още дали на клавиатурата и има нещо ама майната и. Единствено зад матрицата имало нещо като хартия ли какво и била мокра и стояло като петно. Това какво е и подлежи ли на смяна?
 3. Acer Aspire 5750ZG залят със сок.

  новите лаптопи нямат ли защита на дъната против къси ? Няколко човека ми казаха че именно заради това се е изключил лаптопа.
 4. Acer Aspire 5750ZG залят със сок.

  Да разбира се свалих батерията и зарядното веднага. Техника каза че лаптопа е разтлобен на съставни части за да съхне но матрицата била на 30% мокра. Дали ще изсъхне?
 5. Acer Aspire 5750ZG залят със сок.

  Нещо друго което се сещам е че след като изгасна лаптопа синята лампа за захранването продължи да свети както свети на загасен лап с включено захранване което ме кара да си мисля че на дъното му няма нищо?
 6. Здравейте. Преди 2 дни направих тази уникална глупост - шишето ми със сок падна върху клавиатурата на лаптопа и се изляха приблизително 100-200 мл. В период от 1 минута общо извадих захранването, но по дисплея започнаха да се появяват разни линии и стана бял накрая и се изключи. след което веднага извадих и батерията. На същия ден го пратих на ремонт. Когато майстора ми го е отворил каза, че течността вътре все още е била течност и не е била засъхнала (което разбрах, че е лошо ако се случи) Дъното и другите неща са били накиснати в някакъв разтвор за да се отмие сока. Днес би трябвало да го сглоби и да каже тежката си дума, но аз от 2 дена не мога да спя нормално от притеснение. Според вас дали му има нещо на лаптопа? Страх ме е от това, че се изключи сам, което не знам дали не е някаква защита или просто е окъсил но не фатално за да се изключи? След като го спрях не съм правил никакви опити да го включвам - директно го пратих на ремонт. Ако дъното ми е изгоряло имате ли представа дали мога да си намеря ново или колко пари мога да взема на лаптопа като го продам на части за да си купя друг? Лаптопа има 2 години гаранция от които не е минала дори 1 все още... ако го занеса на сервиз има ли шанс ако нещо евентуално му има да го сменят или да ми дадат нов лаптоп?