bjdbjd

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Неутрален

About bjdbjd

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пловдив
 • Лаптоп
  Acer Aspire 8930 G
 • ОС
  Windows 7
 1. Ама то си беше ясно от самото начало , че НЯМАШ КАКВО СЪЩЕСТВЕНО, КОНКРЕТНО И ФАКТОЛОГИЧЕСКИ да кажеш за конктетния случай ( или не искаш да ги кажеш де..), но защо чак сега си го признаваш Потвърждаваш и това, че се опитваш да градиш доверие към теб само на думите си, самореламата си, хилядите си постове тук ( огромна част от които са ъпване на теми, а голяма част - празнословие за самореклама - от рода на химерните "...стотиците които купуват...", което страшно ми прилича на един твой колега и кумир може би, който казва "....излекувал съм милиони хора по света..."
 2. Какви мании, какви преследвания пък те подгониха?? Обръщението ти е пределно ясно какво означава и в никой случай не беше приятелско и добронамерено! Конкретно и ясно с две думи ли?? Кое е конкретно и ясно, кажи го моля, цитирай го пак? ФАКТ е , че конкретно и ясно нито веднъж в тази тема не си отговорил! И аз се обърнах и към двама ви и то ПРИНЦИПНО, не помниш ли?? Продължавай в същия дух да се правиш на умряла лисица и ще стигнеш далече умнико! Лично за мен вече си кристално ясен и даже подарък не бих взел от теб!
 3. Интересно... защо ми говориш със злоба и с този тон?? Нима 1300 поста са желязно доказателство, че не си бил некоректен в този случай?? И трябва да съм бил и аз във форума от първите ти постове и продажби още ли, за да знам какви са те?? Или трябва да ги прочета всичките и чак тогава да имам шанса да си правя изводи? Или не е верно, че е типично балканска и българска черта да пнаправи човек име и после да мързелува и да мами клиентите си и после да се позовова на миналото си и да тръби, че купувача е невеж, злонамерен или е от конкуренцията ? Или клиентите, които ти вярват вече, са ти достатъчни и не ти пука за такива като мен, дето не те знаят? Ако е така - кажи го ясно, ако не е така - защо изхаби енергия и време да се позоваваш на миналата си репутация само, а за същото време и постове тук просто не изложи конкретика и факти по случая, за да можем, ние дето не те знаем, да си направим правилен извод? А ти... тръгна да ме нападаш ?? Защо??....Ето така разсъждавам аз и предполагам и много други тук , които може да са ти потенциални клиенти , нали? Е? Така ли ги убеждаваш кой си и какъв си ??
 4. anatem, METALL0, Явно е, че има некоректен в случая, но не става въобще ясно кой от двама ви е той! А щом държите тук да не сте за един ден, редно е да представите случая в подробности и с факти, а и не виждам защо да не напишете и номерата на мобилните си телефони и истинските си имена, щом твърдите, че сте ужасно коректни и т.н.! Като се нападате и плюете тук с общи приказки и епитети с нищо не доказвате кой е коректен и кой лъже! И при това положение аз лично ще избягвам и двама ви ,когато търсяда купя или продам нещо.....
 5. Колеги, няма ли всеки ,който има негови координати да ги напише тук?? Само с това реване тук ли ще го оставим тоя болкук?
 6. И аз бях излъган от това лайно! по тази тема http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=25639 И то още на 13 ян. но чак днес ми остана време да разгледам по-обстойно какво ми е пратил всъщност. Данните в товарителницата на Еконт са : Г.Оряховица, ул Козлодуй 2, Николай Ванев Дюлгеров , 0899 10 30 63 Давайте и вие каквито данни имате от товарителниците ви, от скайп и т.н. та да разбере , че не е невидим и недосегаем... има как...
 7. Търся капаците (и каквото още има в тях) за матриците на два модела 17 "лаптопи: MSI ex700x MS-1719 HP Compaq CQ70-140ED
 8. Привет, имам следните въпроси относно лаптоп HP Presario CQ60 212ЕА с процесор Sempron SI-42 (512 кеш), рам 2х1024 Memory Max Up to 4 GB, видео NVIDIA GeForce 8200M Video Memory Up to 895 MB, Display 15.6" Single channel LVDS HD BrightView (1366 x 768) и т.н. - http://h10025.www1.h....roduct=3892411 : 1. При този сокет възможно ли е да се смени Семпрона със двуядрен някакъв - по-бърз и производителен и , ако е възможно - с кои модели и дали мога да ги намеря в бг? Намерих това, но не мога да се ориентирам за отговор на въпроса ми - http://fab51.com/cpu...e/opn-s1-e.html . А тук като избера тип сокет да е S1 и излиза списък , но дали процесорите от този списък е възможно да дъдат сложени в HP Presario CQ60 212ЕА - http://products.amd.....6=&f7=&f8=&f9= 2. Със този семпрон и това видео и рам какви са мненията ви за машинката при ползване на офис приложения и за интернет браузване? За AutoCad? A за музика и филми? 3. Впечатления и мнения за конфигурацията и качествово/издържливостта и надеждноста на този лаптоп? 4. Относно дисплея Single channel LVDS HD BrightView (1366 x 768) някои разяснения... какво означават Single channel LVDS HD BrightView ? И по принцип означенията XGA, WXGA и т.н. ? Поздрави на всички и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !