AsparuhNaydenov

Потpебители
 • Content count

  624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Положителна

About AsparuhNaydenov

 • Rank
  Bravo anga
 • Birthday 01/01/94

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  127.0.0.1
 • Лаптоп
  SkyNet 7821p
 • ОС
  Д�руга
 1. Имам проблем с зарядното на лаптоп qompac 6910p.Като сложа зарядното го сложа в буксата индикатора показва че не работи и трябва да го притискам силно или да го въртя докато е вкаран в буксата за да захранва лаптопа.Според мен може зарядното да прави лош контакт но искам да прочета и вашите мнения относно проблема и решаването му.
 2. Лаптопа ми прегрява!

  Може да е дефектирал датчик или лошо монтиране П.П.Има едно метално нещо дето изкарва топлината от процесора през вентилатора и навън,не си спомням как се казва виж дали си го сложил както трябва .Може и да е от проблемен софт.Виж с AIDA64 дали ти изкарва rpm-а на вентилаторите и температури
 3. За пръв път чувам да качиш windows-a на флашка и да работи.До колкото знам от флаш памет може само да инсталираш...
 4. Колкото повече пиксели има матрицата значи тя може да изобрази картината много по-детайлно
 5. Каква ОС? Проверяван ли е за вируси? Модел? Какви са тези акаунти,ако може да се даде снимкa
 6. Син екран -> рестарт . . .

  Ако имаш важна информация на твърдия диск я копирай някъде другаде и взимай нов диск
 7. Моля Ви за помощ

  От сега нататък ще пиша като root Ключова дума : inspiron inspiron са модели на dell създадени за домашна употреба т.е. не са направени с цел да се работи с тях тежки приложения.Игрите в днешно време искат страшно големи изисквания които карат лаптопа да вика за помощ просто не може да издържи на изискванията.Шината е така направена че ако лаптопа се товари и вентилатора почва да се върти като перка на апаче хеликоптерите не може да изкара цялата топлина навън и компонентите си остават топли.Също този проблем може да е на софтуерна основа но не ми се вярва.Кажи кои игри ти цепят за да измислим нещо. ПП.Картата е стара(видеото)
 8. едно въпросче

  Здравейте помагам на един колега да си разреши проблема с лаптопа http://laptop.bg/laptops-hp-ProBook_6460b-hp_probook_6460b_LQ178AW Проблема е следния: Изкарва му син екран от който разбрах че има проблем с драйверите на видеото.Проверих в сайта на HP и там пише че освен вградената HD3000 има и AMD Radeon HD 6470M with 512 MB dedicated DDR3 video memory.В сайта на laptop.bg не пише че има външна видеокарта та въпроса ми е има ли дискретна карта или не? Поздрави Аспарух
 9. Новите процесори на intel от серията i core имат свойството наречено turbo boost т.е. когато се натоварва процесора сам си увеличвава волтажа мисля(ако не се бърка) което му увеличава и честотата.
 10. pavillion много хора се оплакват със най различни проблеми
 11. Нов лаптоп за игра

  Имам Radeon x2300 и не се кефа на хубаво качество на графиката при новите игри Имам и HD3000 и отново не е съвършена както ти си споменал В днешно време технологиите се развиват много бързо и малко са хората които могат да смогнат.Една конфигурация която днес ти е вършила работа утре може да се окаже слаба за новата игра на EA или CRYTEK. По тази тема може да се пише много само ако се пишат глупости.
 12. От Linux към Windows XP?

  Че колко трудно да съм го написал?Потребителите използващи LInux са по-умни от тези използващи WIN
 13. help

  Има възможност харддискът да посети св.Георги не vvip и трябва максимално бързо да се архивират данните за да не се загубят .
 14. От Linux към Windows XP?

  Диска се стартира след зареждането на BIOS.Първо обаче по време на POST трябва да влезете в настройките на BIOS-а и да настроите да буутва от CD/DVD.
 15. HP 6735s помощ ( спешно )

  Проблема се решава след като се извади РАМ-а и се види коя плочка прави проблеми (според support-a на microsoft)