Lattante

Потpебители
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Lattante

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Киборг
 1. Привет, понякога се получава и от лош контакт - ако има много паста, която не се е разпръснала настрани и/или радиатора е поставен накриво и контактната площ е много малка. Лаптопа кой модел е и на колко време е? Това, че работи на различни честоти, не трябва да те притеснява - с цел да се пести батерията е, т.е, скоростта на процесора се регулира автоматично, в зависимост от пуснатите приложения и нуждата от процесорна мощ.
 2. Проблем с HP Pavilion DV6

  Видео и/или дъно. Носи го на сервиз. Също така, махни батерията на лаптопа и батерията на биос-а. След 2 3 минути сложи батерията на биоса, но не слагай голямата батерия. Пробвай да го запалиш само с адаптер. Ако пак не стане.. Виж дали има някаква последователност на миганията - да речем 5 мигания, после 3 4 секунди почивка и пак 5 мигания. По броя им може да се определи какво го боли лаптопа.
 3. Под убунту имах проблем с филмите, когато ми бяха пуснати ефектите на системата. От десктопа, пропъртис, и на Visual Effects му даваш - без ефекти, или basic (не помня вече как беше точно името). И виж така как ще е? Ако с и без драйвер е едно и също положението, значи драйвера не функционира или не функционира правилно.
 4. 610c е доста възрастен лаптоп. Аз бих предпочел 500-ката.
 5. MSI VR600X

  Няма ли някой от диодите, който мига повече пъти - при някои лаптоп така се определя какво е дефектирало. Махни диска, оптиката и батерията, смени и паметта (пробвай с друга плочка и на 2та слота), махни за 3 4 минути и CMOS батерията (на биоса) - така поне ще локализираш проблема. Ако и след тези интервенции не работи - сервиз, дънна платка, ~ 200 euro ...
 6. HP 6735s не включва

  За нищо, пиши после да кажеш какво е станало и къде е бил проблема, информацията ще е полезна и за други колеги. Приятна снежна неделя.
 7. Какъв е новия адаптер, който си сложил - оригинален НР нов или някакъв универсален? Ако е универсален, пробвай с оригинален адаптер. Може и вътре да има някъде късо и затова да ти прави такива мизерии. И научи правопис-а.
 8. Привет, тези машинки не са ли с 15,4" дисплей? Иначе за 300 лева е добре - лаптопа е от последните 3 години. Интелска платформа - процесор и видео, не грее, работи добре (офис, нет, музика, филмчета). Не става за тежки приложения, както и за игри - всичко и е слабичко. Имах подобна - 530, работеше перфектно за описаните по-горе приложения и за парите си. Ако може да се смъкне малко от цената, няма да е лошо (въпреки, че за 300 лева се продават NC6000 и дараци, които са много по-зле от тази машинка). Можеш ли да пратиш и снимка да я видим?
 9. Acer Travelmate 3000

  Мисля, да. По-скоро само лампата. Може да се пробва с друга лампа и да се провери дали пак така ще розовее.
 10. HP 6735s не включва

  Win XP се инсталира идеално на този лаптоп - досега съм видял доста с тази ОС. Това, че ти не можеш да я инсталираш или има и друг проблем, няма как да го знаем. Относно греенето - може да има нужда от почистване - това пробва ли го?
 11. HP Pavilion dv1000

  Тези, които гледаш и са на 1/2 цена от другите са 14", но са XGA - 1024*768 'квадратни', докато твоята е 'широкоекранна' Wxga 1280*800.
 12. Привет, може да се смени. Смяната му заедно с нов чип ще струва някъде към 100 лева.
 13. нов... е по-добрв Дъната са от порядъка на 700 лева.... Ако решиш да го продаваш така както е - свиркай.
 14. Повредена дънна платка. http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1264864024976+28353475&threadId=1395476
 15. От много чакане месец-два няма смисъл, защото после може да почака още месец-два и да си вземе нещо още по яко. Така, че купувай най-доброто за парите си за момента и това е.