Tanton

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Tanton

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/24/79

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Bulgaria
 • Лаптоп
  ASUS U32VM
 • ОС
  Windows 7
 1. Благодаря за отговора. Това за двете технологии не го знаех.
 2. Здравейте! Наскоро си купих ASUS U32VM (брилянтна машина) и сега обмислям да му сложа SSD. Не ми трябва толкова скорост, колкото напълно безшумен лаптоп. Ориентирал съм се към Samsung SSD 840 Pro 256GB, заради обема и по-голямата гаранция - някой може ли да сподели впечатления? И второ, ако може да ми препоръчате някаква външна кутийка за HDD-то.
 3. Здравейте! Бих искал да попитам коя от посочените на вашия сайт машини - ASUS K53U-SX305D и ASUS K53TK-SX012D, е с посочената във вашето ревю клавиатура, носител на IF Design награда за конструкция и енергомичност? Объркването ми идва от това, че същите модели в други сайтове - например K53U в mostbg и K53TK в официалния сайт на Asus, изглеждат със съвсем друг дизайн от посочения в laptop.bg. За мен това е важен критерий, тъй като често се налага да работя с текстове. И по-общо, кои са моделите на asus, които предлагате с въпросния дизайн?
 4. Интересно ми е, колко държи батерията на този лаптоп?
 5. Също и този (макар че е изчерпан): http://laptop.bg/lap..._u310_59334349_ Intel Core i5-3317U е с HD Graphics 4000, не с 3000.
 6. Благодаря за корекцията и информацията. Машинката изглежда доста добре. А относно времето за работа на батерия - принципно ли говорите или конкретно за модела? Защото не виждам ASUS X401U да има оптично устройство.
 7. Здравейте, имам въпрос за ASUS X401U. На вашия сайт пише, че моделът не разполага с HDMI порт, докато на други сайтове за същия модел пише, че разполага с такъв. Бихте ли уточнили само дали този модел разполага или не с HDMI порт. Зная, че понякога има вариации, но досега не съм срещал подобна. И второ, ако може да кажете нещо за времето за работа на батерия.
 8. Привърженик съм на Asus, но Lenovo Ideapad Y570 е наистина добра изработка. Преди няколко месеца го купих за брат ми и имах възможност да поработя с него. Добра машина. p.s. да, странно е защо новите партиди нямат USB 3.0.
 9. Само от вносителите ли зависи, няма ли обратна връзка - това и това искаме... Т.е. ако може някой да поясни, ще съм благодарен. Вече повече от година чакам определени модели.
 10. Една седмица никакъв отговор.
 11. Здравейте! Можете ли да кажете кога Asus U24E би могъл да бъде наличен за продажба при вас?