mauser86

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Неутрален

About mauser86

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  varna
 • Лаптоп
  acer
 • ОС
  Windows 7

Recent Profile Visitors

2564 profile views
 1. Този Семков е страшен мошеник преди време му пратих един лаптоп за части цената беше 35 лв . Отива в Офиса на еконт ония и ми се обажда и вика, много ми е скъп намали цената или ти го пускам на обратно за твоя сметка, в крайна сметка на 25 лв му го намалих , че да го вземе . Не изпращайте и не купувайте нищо от него, дъната ги "духа" и ги препродава като работещи.
 2. Здравейте, имате ли панели за дисплей за ACER Aspire V3-571

 3. Значи пак е за чистене. И освен да се чисти се сменят термо пастата на процесора и термо подложки или термо паста на чипсета и видеочипа зависи с кое от двете е бил.
 4. Защо пък трябва да си купува втора ръка, ще добави към тия 150 лв още 500 лв . И ще си купи нов с гаранция от новото поколение процесори на Интел. А и както каза сам не е малък риска да попадне на майстори използващи "специализирана техника" тип пистолет за топъл въздух. Другото което е един подобен ремонт резултата след него не трае дълго, може да изкара половин година може и 2 месеца. Аз лично не бих правил такъв ремонт на лаптоп, за нещо което не е сигурно след това колко ще изкара и колко качествено ще бъде направено. Говорил съм с хора който така са се излъгали да им направят ремонт на видео чипа, изръсили са се 150 лв и след 2 месеца пак проблема е на лице. Ако тоя сервиз няма професионална станция за тази цел изобщо не го давай, попитай ги първо каква е тая "професионална техника" колко гаранция ще ти дадат и дали изобщо ще ти дадат.
 5. По добре си купи нов лаптоп ) не си заслужават тия ремонти на чиповете.
 6. Охладител за Лаптоп

  Тоя първия има повече екстри докато вторя е целия пластмасов и няма никакви екстри.И трябва да внимаваш нещо да не се навре под пада, щото ще се счупи перката .ДОкато на другия е изолирана перката.И трябва си видиш на лаптопа къде ще се падне вентилатора да обдухва и дали имаш отвори под лаптопа за вентилация.Ако няма подложката ще хлади пластмата ефекта няма да е голям.ИМа подложки който вместо да подобрят температурата я влошават и лаптопа започва да загрява повече.
 7. Абе щом фабрично е имал термо подложка значи е имало защо.То има различни видове термо подложки с различна дебелина и различна проводимост на топлината.Въпроса е каква дебелина трябва да сложиш и с каква проводимост ще е.
 8. Глупости ми се струват туй за часовете за термо пастата.На много лаптопи съм сменял паста и на настолни компове но такова нещо няма.Или ти пада веднага температурата или проблема е някъде другаде.На някой чипсети на дъната на лаптопите има термо подложка с различна дебелина, защото с термо пастата няма да уплатни (разтоянието между радиатова и кристала е прекалено голямо).Така че ако на мястото на чипсета си имал термо подложка, и след като си сложил термо паста на негово място, сега радиатора може да няма контакт с пастата и следователно няма охлаждане.
 9. Каква марка и модел е тоя лаптоп.Само заради характеристиките според мен си заслужава, но е и много важно кой е производителя.
 10. Значи имам този лаптоп, и имам следния проблеми както си седи и екрана става на цветни ресни.ДОкат си разглеждам в Facebook или в Skype.Другото което е него прави винаги може 2 седмици да не го прави и на 3 тата да стане, лаптопа е на по малко от година.Почна да го прави това преди около 2 месеца. Ето снимка на едно от "крашванията" : http://prikachi.com/...57/4285857S.jpg Какъв според вас е проблема. След първия и втория път като го направи (до сега го е правило 3-4 пъти) смених драйверите на видеото с по нови. И сега днеска пак имаше такъв краш.