stelxz

Потpебители
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About stelxz

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Varna
 • ОС
  Windows 7

Recent Profile Visitors

1117 profile views
 1. Ами за 'геймърски' лаптоп е най-важно видео картата. И вече там изработка, охлаждане, т.н. Не ми се струва че има по евтини от Asus ROG, с подобна видеокарта. Има по евтини с по слабо видео и по слабо охлаждане.
 2. http://www.howtogeek.com/195934/what-exactly-is-windows-8.1-with-bing-do-i-have-to-use-bing/ The good news here is that there’s actually no difference between Windows 8.1 and Windows 8.1 with Bing for users Като гледам, разликата е че тази версия била без пари за производителите и можели да ни предлагат по евтини лаптопи, ако пише Bing да си правят реклама на търсачка, че да се борят с Google
 3. в Device Manager вижда ли се втория хард диск? ако - да My Computer > Manage > Storage > Disk Management > и от там Assign Drive Letter
 4. http://rog.asus.com/forum/showthread.php?46817-Asus-G750-jm-compared-to-Asus-G750-JS Виж на човека си му загрява повече по мощната видео карта 870М е с повече TDP от 860M и е нормално тя да загрява повече.
 5. Аз препоръчвам проверка на градусите на процесора/видеото и съответно профилактика, че мойте видео така се прецака Осообено ако преди не е загрявал, явно няма нужда от външен охладител, а трябва да се види вътре и да се оправи проблема.
 6. HD матрица към Full HD

  Ама айде, ако има желаещи заповядайте LP156WF1 TL C1 - glossy 1920x1080 - 100 лв.
 7. HD матрица към Full HD

  Естествено че си заслужава, аз като ползвам FULL HD„ и после като седна на някои 1366x768 и много грозно ;/
 8. Ето ги правец ама от Гърция http://plesio.bg/laptopi-c-69977907/turbo-x-leaf-s-u3-4256-p-308910.html Clevo са добри шасита, гледам че е с такова. Би трябвало да е добра изработката. Иначе гледам са наблегнали на преносимост, малък екран, лек и много батерия, ама не съм сигурен дали това е най-търсеното в момента
 9. От английксия сайт излиза 9150 лв А пък като са свързани двата хард в Raid O , май стават по бързи
 10. На мене на скоро ми даваше син екран че имам проблем с видео драйвера и най-накрая ми изгоря видеокартата, дано при тебе е софтуерно и се оправи
 11. то стана като климатиците вече, плащаш и ти правят марка лаптоп тези ще ги внасят като turbo-x на плесио, като им гледам дизайна. Типично clevo/sager шаси.
 12. DDR3 и GDDR5

  Леновото е по-добре за геймънг, ASUS N моделите са някакви бизнес май. На леново видео картата е много по-бърза
 13. ем че аз си имам winamp и си ми върви нa Windows 8 без проблем
 14. Въпрос за aspire 7750G

  То по принцип си имаш вградено видео, което върви в комплект с дъното/процесора. Въпроса е дали ти намира другата видеокарта или по точно защо не ти я намира. В Device Manager, да не би да ти излиза с проблем, или пък случайно да е наместено само на вградено видео от BIOSA (ако въобще има такава опция)
 15. Щом ти трябва геймърски, най-важното е видеокартата, а в случая GTX 660M е една от най-добрите. Леновото е най-добрия модел на пазара в момента, с отношние мощна видеокарта и най-ниска цена. С Nvidia GTX 660 (каквато е на леново) Battlefield 3 би трябвало да върви с 40fps na high, 75fps na low. А с видеокартата на тошибата ще върви с 20fps на high, и 40fps na low.