solexsoft

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About solexsoft

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  София
 • ОС
  Windows 7
 1. Ужасно бавен

  При мен и двете са Enable и когато не е натоварен сваля множителя, а когато се натовари си работи на 100%.
 2. Ужасно бавен

  Dynamic Acceleration ако е enable променя множителя, ако е disable процесора постоянно работи на максимална честота.
 3. Ужасно бавен

  Колега влез в BIOS и в менюто Performance имаш Speedstep Enable - трябва да ти е Enable. Също погледни какво ти е отметнато на Dynamic Acceleration.
 4. Ужасно бавен

  Dark_Red_Rose това че сваля множителя на процесора е за пестене на енергия, пусни му някоя натоварваща програма и ще видиш че веднага го вдига множителя.
 5. Здравейте, имам 2 лаптопа - Dell Inspiron 1520 и Dell Latitude D630. Дисплеите ги почиствам с навлажнена с вода мека кърпа, не използвам препарати. Лаптопите се ползват на батерия редовно и въпреки че вече са на над 3 години, батериите държат по над 3 часа (батериите не са сменяни - оригиналните са си). Според мен няма абсолютно никакъв смисъл да се сваля батерията. При много лаптопи едно от крачетата е на самата батерия - като се махне батерията лаптопа ляга ниско и се влошава охлаждането. Охлаждащи подложки не съм ползвал, тъй като лаптопите ми са с добро охлаждане, почистени и не греят, но имам един колега с Acer (не помня модела) - често се шегуваме че когато е включен лаптопа може да си спира парното.
 6. DELL D600 i D610

  Занеси го в сервиз да го почистят.