nc4010

Доверен потребител
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Положителна

About nc4010

 • Rank
  Стар потребител
 • Birthday 08/03/93

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пловдив
 • Лаптоп
  HP Pavilion Gaming
 • ОС
  Windows 10
 1. Ето тук го има. http://www.amazon.com/Laptop-Cooling-X400-Series-6010H05F/dp/B00K9N5KBC Провери също и в ebay и там ще го има.
 2. HP 15-d053su

  Свали си Windows XP със SATA драйвери в него. Дори и да успееш да го инсталираш обаче няма гаранция, че всичките устройства ще ти сработят коректно с него, защото може изобщо да няма драйвери за тях. А въпросната програма опита ли да я стартираш в режим на съвместимост с XP? Друг вариант е да си направиш виртуална машина с XP и в нея да подкараш програмата.
 3. Инсталирай си драйвера от страницата на лаптопа ти. Беше нещо от сорта на HP Hotkey support. Това е драйвера за да ти работи коректно клавиатурата и медийните бутони.
 4. Най-вероятно драйвера за мрежовата карта не е правилния. Пробвай да инсталираш този от страницата на производителя.
 5. И аз мисля, че е от кабела. Разглоби го отново, изкарай кабела и го зачисти със спирт. После се увери, че е влезнал напълно в слота и си закопчал щипката. Също така прегледай дали не си го прищипал или прегънал при сглобяването. Ако беше видеокартата или драйвера щеше да не работи коректно и с външен монитор.
 6. Но ще покрие поне нов хард диск. Ако има гаранция де...
 7. Като си го разделял, най-вероятно си го форматирал и дяла с рековърито се е затрил.
 8. HP Smart Adapter

  Според това, което видях в гугъла този адаптер автоматично увеличава и намаля мощността си според натоварването/консумацията на лаптопа. Няква си жена във форума на HP споделя, че след ъпдейт на биоса до последната версия проблема се оправял. Някъв си контролер не работил правилно със старите версии на биос, или нещо такова. Не разбрах добре, но потърси.
 9. Ако ще инсталираш windows7 това е най-лесния начин през флашка. http://uroci.net/urok/2609/
 10. Имаш си 802.11n , за какво изобщо ти е 802.11а ? Да беше по-бърза, ама не е.
 11. Най мощното на лаптоп да слага не е много удачно, че да няма после тема "лаптопа ми дава черен екран' Това АМД доста ще го жегне особено ако охлаждането не е солидно.
 12. Ама той все още си мисли, че му правят евала!
 13. Ами попринцип няма да ти стартира хлаштула ако е оргинален и биоса е грешен. Пишеш марката и модела в гугъл и на страницата с драйвери на сайта на ХП и там са биосите. Гледаш коя е последната версия и я сваляш.
 14. Според мен просто трябва да се преинсталира уиндоуса. ХП прави много проблеми при смяна на процесора.