Prestigio Notebooks

vertexe

Доверен потребител
 • Брой мнения

  480
 • Регистриран

 • Последно посещение

Обществена репутация

39 Добра

За vertexe

 • Ранг
  Стар потребител

Profile Information

 • Пол
 • Лаптоп
  HP
 • ОС
  Windows 7

Разглеждали профила

3,851 разглеждания на профила
 1. Еми няма начин без "....свали си от торент WIN и инстал..." Няма даунгрейд на 8,на 10 има,но с пробен период от 1 седмица,мине ли седмицата,единственият начин да върнеш старата система е "....свали си от торент WIN и инстал...",
 2. Спри да пробваш разни боклуци,ами влез в сайта на машината,чукни PID номера на лаптопа(или модела),ще го мамериш на долната страна на дъното,свали си драйверите и ги инсталирай по реда,по който ги сваляш от сайта!
 3. Най-вероятно за това са ти го подарили-изчаткало видео или дъно.Сервиз.
 4. Едва ли някой ще ти каже точно каква е грешката,освен мърлявия програмист,който е писал ъпдейта Просто лош ъпдейт! Влез в сейф-мод и върни системата в предходно състояния.Най-добре после унинсталирай последният ъпдейт.И за в бъдеще,ако искаш да имаш стабилна система,спри тъпите ъпдейти!
 5. Ами ще стане по-лесно.А ти гледаш ли датите на темите,които вдигаш?Или просто си пишеш?
 6. Лаптоп Acer Aspire v5-573g

  Не съм правил проучване за конфигурацията ти,но специално за екрана(матрицата) няма да стане работата.Както навярно знаеш,матрицата не е само LCD панел,а си върви с електроника,чип-сет,а доста и от лентовите кабели си имат електроника.Да не говорим,че искаш да смениш не с подобен клас,а FHD!Най-вероятно дъното изобщо няма да усети,че си му закачил матрица.А ако оригиналната е брандирана от производителя за твоето дъно,направо забрави.
 7. На първо време,спри да го разнасяш включен,от вибрациите харда прави лоши сектори(ако вече не ги е насвяткал).Първо затваряш капака(хибернизация,заспиване) и после го носиш.Някои хардове имат защита за прекъсване на захранването при промяна отчетено движение при работа(пак с цел избягване на лоши сектори,вследствие на причинени вибрации).
 8. Няма проблем.Провери видеото до колко може да вземе "UP TO ....Mb".Имай предвид,че това може да му е максимума на видеото-128,размера не може да е неограничен,има лимити.поставени от производителя!И,дори и да вдигнеш паметта,най-вероятно пак няма да може да играе игрите,паметта на картата НЕ Е най-важната характеристика на една видео-карта,особено за съвременна и нова игра.
 9. Проблем с звуков драйвър

  Няма решение от рода на ".....натисни Х и готово..." Проба-грешка му е майката,намери хардуерният номер на аудиото,пробвай с по-стар драйвер, и т.н.
 10. Не е нещо просто.Нова машина трябва да си пали,само като я погледнеш,няма запрашаване или износена батерия и т.н. Не пипай нищо и го връщай в магазина(или сервиз)!
 11. Закупуване на лаптоп

  Новата машина,купена от търговеца,е винаги за предпочитане!Втора ръка за 100 лева по-евтино е безумие-блъскан,прегряван,най-вероятно с заминала или напълно износена батерия и т.н.!Не обръщай внимание на разбирачи,вземи си новата машина-бил запояван процесора,голяма работа,не вярвам да започнеш да търсиш след 2 години проц и т.н.!
 12. ASUS K53SV Keyboard Conflict

  Най-вероятно е заминал контролера(дъно).Изчерпал си възможностите за диагностициране.Извади на декстопа виртуалната,от системата.Има малка вероятност да е зацапан слота за кабела,опитай да го зачистиш с подухване(флакон с въздух).
 13. Продължавай да ъпдейтваш всичко до последно и тези проблеми ще ти се видят незначителни след време!А за ъпдейта до 10 направо нямам думи,ако не си минал 13 дневният срок след ъпдейта,връщай старата операционна система!
 14. Някой ако разбра нещо от написаното,да сподели с останалите!
 15. Колега,опитай с "Spybot-Search & Destroy" Програмата е свободна и невероятно ефективна,инсталираш-имунизираш-сваляш ъпдейти-сканираш (в този ред).Има ли нещо в системата,ще го намери,гаранция!